Таг: луан старова

Делата на Старова и натаму хит на Балканот и во Европа:...

Делата на Старова и натаму хит на Балканот и Европа: Во Тирана објавен романот “Емигрирање на јагулите” Позната издавачка...

,,Времето на козите“ од Луан Старова е преведена и на есперанто

Култната книга на познатиот автор и писател, академик Луан Старова, “Времето на козитe”, под наслов ,,La tempo de la kaprinoj”, деновиве,...

Тим-прес (Tim-press) од Загреб објави 4 романи на...

Во издание на Тим-прес (Tim-press), од  Загреб, во еден том, објавени се романите на Луан Старова ,,Времето...

Промовирано е новото дело ,,Полифонисти“ на академик Луан Старова

    Во ,,Куќа на Уранија”( зграда на МАНУ), во Охрид, во рамките на Научната и уметничка визита – Охрид 2018, промовиран е најновиот -13-ти роман...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com