Таг: лулу

Македонската амбасадорка во Катар потпиша договор за извоз на наша храна...

В.д. амбасадоркатата на Република Северна Македонија во Катар, г-ѓа Елма Алторок, потпиша меморандум за соработка со д-р Мохамед Алтхаф, директор на хипермаркетите...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com