Таг: македонија дише

Македонија дише! Гази Баба позитивен рекордер само со 1 мг ПМ...

По неколку месечно труење на граѓаните на Македонија, а посебно на Скопје, Куманово, Тетово, Велес, Битола и Кавадарци, конечно воздухот е прочистен и во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com