Таг: македонија молчи

Македонија молчи, Бугарија продолжува да го присвојува македонското малцинство во Албанија

Сто пати кажаната лага станува вистина“. Веројатно бугарската држава тргнувајќи од оваа народан поговорка инвестира бројни истражувања во Република Албанија со една цел, сто...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com