Таг: македонски брод

Не шутирајте кучиња, се снима!

Независен советник во Општина Македонски Брод шутира куче кое седи пред локал. Кучето ништо не прави. Советникот Бране Јовановски, како што објави...

Снегот завеа и отсече 11 села кај Македонски Брод

  Патниот правец Македонски Брод - с.Здуње на кој гравитираат 11 села, не е прооден за секаков вид  сообраќај. Исто така патниот правец Скопје-Македонски Брод...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com