Таг: македонски конзул

На 24 ноември ќе му се суди на македонскиот почесен конзул...

Случајот со шпанскиот стоматолог Марио-Цезар Деус Јела, обвинет за убиство на неговите близнаци во Кејп Таун во Јужноафриканска Република, е префрлен за судење во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com