Таг: македонски манифест

Државниот Универзитет, црквата и МАНУ со заеднички ,,Македонски манифест“ за разговорите...

Една образовна, една научна и една верска институција, за првпат во историјата се обединија за едно политичко прашање под велот на така...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com