Таг: македонско радио

Прекршочна постапка за Македонско радио за прекршување на изборниот молк

 Во рамките на својот изборен мониторинг, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, констатираше дека вчера, 14 јули, Првиот програмски сервис на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com