Таг: малодушноста и бедата

Малодушноста и бедата на режимското новинарство

Се случи еднаш во градот, што режимот го претвори во касаба!   пишува:Моника Талеска Да одлучиш да го трампаш својот професионален дигнитет, човечки интегритет за пари е...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com