Таг: мачен

Клучниот сведок за ,,Сопот“ тврди дека бил мачен од инспектори на...

„Бев малтретиран и мачен и психички и физички и на секаков друг начин. Лицата на оние кои ме сослушуваа нема никогаш да им ги...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com