Таг: медитерантски

Мигрантската криза во фокусот на Медитеранскиот форум

Мигрантската криза, причините и последиците кои ги предизвикува овој меѓународен проблем е темата на Медитеранскиот форум, што се одржува денеска во Скопје, во рамки...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com