Таг: медицина

Заев: Примерот на Симона Атанасова нека биде мотив за младите доктори

,,Примерот на Симона Атанасова треба да ги мотивира студентите по медицина, но пред сѐ младите доктори да останат да работат во нашата земја. Таа дипломирала...

Јошинори Охсуми добитник на Нобелова награда за медицина

Јапонскиот молекуларен биолог Јошинори Охсуми е овогодишен добитник на Нобеловата награда за медицина, за истражувања на клучниот механизам за обнова на ќелиите, стареењето и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com