Таг: медицинска опрема

Врачена првата испорака медицинска помош од ЕУ вредна 4 милиони евра

,,Европската Унија како несомнено најголем наш донатор во кризава предизвикана од пандемијата, дава чувство на солидарност и сигурност дека заедно ќе излеземе...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com