Таг: медицински лица

Мирјана, Исмаил и Јадранка даруваа крвна плазма и повикаа тоа да...

Уште тројца здравствени работници вчера даруваа крвна плазма. Мирјана, Јадранка и Исмаил од Општата болница во Куманово, по закрепнувањето од ковид-19 даруваа конвалесцентна...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com