Таг: мерсел биљали

Биљали: Премиерот Албанец е најголемата измама што им се случила на...

А што видовме во кампањата? Па сешто од непотребното и скоро ништо од потребното. Фалење, празни фрази и слогани, оцрнување на другите,...

Биљали: Половина од пратениците на ДУИ се против коалиција со ВМРО...

  Познатиот аналитичар на политичките состојби и колумност Мерсел Биљали во емисија на Тв21 изјави дека половина од пратениците на ДУИ имаат отпор за коалиција...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com