Таг: мече

Анима Мунди бара најстрога казна за фалбаџијата што убил мече

,,Животните немаат мир ниту на улица ниту во дивина, насилството врз животните е карактеристика на Македонија во секој сегмент. Ви проследуваме фотографија од извесен...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com