Таг: микро и мали претпријатија

Бескаматна кредитна линија со грант компонента наменета за микро и мали...

Владата на Република Северна Македонија вчера на седница ја разгледа и усвои Информацијата за воспоставување на бескаматна кредитна линија со грант...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com