Таг: мирисот на човековата душа

Мирисот на човековата душа

Пишува: проф.д-р Катерина Тодороска   Родена сум во Прилеп, а првите спомени во животот ги носам од прилепската чаршија каде татко ми имаше дуќан под Саатот,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com