Таг: митко јанчеев

Двајца браќа од Кавадарци на 21 и 26 години починаа од...

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев, објави дека почина и вториот, помладиот брат од семејството Ѓергеви од последици на Ковид 19.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com