Таг: митриновски

Митриновски:Филимена Маневска не ми прости што ја пензионирав

,,Се вратив во Скопје во четвртокот и неколку пати го барав мојот адвокат, но не успеав да го добијам. Не се јавуваше на телефон,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com