Таг: Мицов

Скандал: Од негативна рецензија, до државна награда

Миленикот на власта Стефан Влахов Мицов е добитник на државната награда 23 Октомври за остварување во науката и образованието. Вака одлучил Одборот за доделување...

Интервју: Прогласена за дискриминатор заради негативна рецензија

Проф.д-р Катерина Тодороска редовен професор и научен советник во Институт за национална историја при УКИМ, е прва која добила решение од Комисијата за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com