Таг: мкедонија

Северна Македонија и САД ја потврдија соработката за безбедност на 5G...

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и потсекретарот за економски раст, енергија и животна средина во Владата на Соединетите...

Тест за Ковид 19 на грчка граница за сомнителни патници и...

Српскиот министер за трговија и туризам, Расим Љајиќ, не им советуваше на српските граѓани да патуваат во Грција на одмор, иако границите...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com