Таг: мобилни телефони

Часови без мобилни телефони во основните училишта во Карпош

Помалку Facebook, а повеќе внимание за време на наставата. Со ваква кампања и проект оваа година стартуваше образовниот процес во основните...

,,А сега што ќе правиме без мобилните“, рече Јанкуловска откако судијата...

,,ОБВИНЕТИТЕ ВИДНО ВОЗНЕМИРЕНИ НЕ ЗНААТ ШТО ДА ПРАВАТ НА РОЧИШТЕТО БЕЗ МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ“-информира здружението Зелен лупа, кое ги набљудува судските процеси во надлежност на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com