Таг: могила на непобедените

По децении уреден паркот кај ,,Могила на непобедените“, но прилепски ,,Комуналец“...

Прилепски ,,Комуналец“ ревносно објавува фотографии од ситуацијата на теренот во овој град. Од една страна, се уредуваат парковите и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com