Таг: музеј вмро

Литовски: Музејот на ВМРО не е света работа, туку е еден...

„Музејот на ВМРО не е ниту света, ниту важна, ниту битна работа, туку е само еден од многуте музеи во Македонија“, вели историчарот д-р...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com