Таг: м акедонија

Хоџај: Разговарав со водачите на Македонија, Хрватска и Црна Гора да...

Косовскиот вицепремиер, Енвер Хоџај, ја нападна Србија во интервју за хрватскиот весник Вечерњи лист и ја прогласи за дестибилизатор на регионот. Според него, Србија ја...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com