Таг: налутен

Трајко Вељановски се налути и ја прекина седницата

,,Не ви доликува така да се изразувате, не довикувајте, како не ви е срам со тие зборови да се изразувате. Јас ли сум пучист?“...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com