Таг: напнато

Напнато во Сребреница

Централната изборна комисија на Б и Х одобри повторно пребројување на гласачките ливчиња на пет избирачи места и одобри Општинската комисија да...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com