Таг: нара

Неверојатна глетка во Јапонија, елени насекаде во градот Нара(видео)

Првото нешто што повеќето луѓе помислуваат кога ќе слушнат Нара е елен, бидејќи над 1.000 животни живеат во Нара паркот. Но, дури и со...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com