Таг: насер ориж

,,Аскер академија“ во Б и Х регистрирана како адреналин парк обучува...

Видео-снимки од малолетници кои наводно се рекреираат во адреналин парк, ги обиколија земјите од регионот и предизвикаа голема загриженост заради вистинските намери на предавачите...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com