Таг: настава физичко присуство

Само 2 отсто од учениците од прво до трето одделение ја...

Министерството за образование и наука информира дека, според нив, првиот училишен ден во основните и средните училишта помина во најголем дел успешно....

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com