Таг: наставни

Се подготвува целосна и суштинска промена на наставните и дидактичките материјали...

Министерството за образование и наука формираше работна група којашто развива концепт за целосна и суштинска промена на наставните и дидактичките материјали за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com