Таг: Национална платформа за онлајн учење

На www.schools.mk е достапна Националната платформа за онлајн учење

Веб страницата на Единствената национална платформа за онлајн учење од полноќ е веќе достапна...

Наставниците ќе пишуваат или предаваат во училница, а учениците ќе ги...

,,Горди сме што за прв пат создадовме единствена Национална платформа за онлајн учење, што ја креиравме исклучиво со домашни ресурси и експерти....

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com