Таг: најголеми

Заев тврди дека 2017 има најголема реализација на капитални инвестиции од...

,,Реализацијата и извршувањето на буџетот минатата година се движеле во рамките на предвиденото, но  она што дава оптимизам за проектирање на трендовите за буџетот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com