Таг: најстар пратеник

Кој е најстариот пратеник Бранко Манојловски од ДУИ?

Бранко Манојловски е православен Албанец , а на предвремените парламентарни избори одржани на 11-ти декември стана пратеник во Собрание на РМ и ќе ја...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com