Таг: на млади години

Николов: Елон Муск на млади години во Република Македонија!

Пишува:Марјан Николов Деновиве изгледав презентација на владини претставници како ревносно ни продаваат „мерки“ за македонската економија. Владата си продолжува со палијативни мерки, ги следи стратешките...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com