Таг: на фб

Груевски на ФБ зборува за ,,Диктатура“, неговите го направија лом

 Nikola Gruevski Во демократско општество владеењето на мнозинството доколку не се заснова врз начелото на владеење на правото, всушност преставува и се нарекува „Диктатура“. Ниедна...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com