Таг: неважечки ливчиња

Најголем број од неважечките ливчиња имале пречкртано Северна од името на...

Еден од двата приговори на ВМРО ДПМНЕ до Државната изборна комисија се однесува на неважечките ливчиња, кои на овие предвремени парламентарни избори...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com