Таг: негативен тест

Македонските граѓани сепак мора да имаат негативен тест за патување во...

Владата на Република Северна Македонија ги известува граѓаните дека согласно влошувањето на состојбата со КОВИД-19 пандемијата во регионот и големиот број на...

Македонските државјани во Србија само со негативен тест за Ковид 19

Србија воведува нови мерки за Македонија, Хрватска, Бугарија и за Романија за влез на нејзина теритоеија. Од утре сите...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com