Таг: неделен извештај

Изминатата недела најмногу се заразиле луѓето од 30-39 годишна возраст

Неделен извештај на Институтот за јавно здравје, кој се однесува на периодот од 19 до 25 октомври : ...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com