Таг: неискосена трева

Секојдневие во н.Аеродром, ѓубре, неискосена трева, прашина и неодговорност на нејзини...

Оваа фотографија е секојдневие во Општина Аеродром. Преполни корпи за ситен отпадок кои сега поради полицискиот час не можат да ги соберат...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com