Таг: неисплатени субвенции

Земјоделците останаа без субвенции заради политичката криза

„Надлежните во земјоделството да изнајдат решение и да ни ги исплатат субвенциите за минатата година зашто сезонските работи се во тек, а ние сме...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com