Таг: некој спие

Некој спие, некој кафе пие

Амди Бајрам доаѓа на седници, Амди Бајрам не ја бојкотира работата на Собрание, Амди Бајрам им ,,раскина“ на ВМРО ДПМНЕ, Амди Бајрам е гласот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com