Таг: нема вода

Туристичката населба Подмоље крај Охрид е 20 дена без капка вода

Туристичката населба Подмоље, е на самиот влез во Охрид, и на само двесте метри над, односно до езерото, но веќе 20 дена нема ниту...

Кавадаречките иселеници празниците во родните места ги поминаа без капка вода

Си дојдовме од Италија, петти ден вода нема. Очи не можеме да си измиеме што се вели. Вака денеска раскажува Трајче Симонов од кавадаречкото...

Во кој ресторан ги потрошија парите локалните моќници од Крива Паланка?

Општинската организација на СДСМ од Крива Паланка прашува во кој ресторан ги потрошија парите на граѓаните локалните моќници, наместо да им обезбедат на граѓаните...

Вработените на Институт за национална историја оставени без вода и тоалет

Откако Владата го пресели Државниот архив во зградата на Археолошки музеј, и старата наменска зграда ја подари на Јавното обвинителство, заради градежните работи, вработените...

Дел од Крива Паланка со денови нема вода

Граѓаните се крајно огорчени поради редукциите на вода во Крива Паланка. Велат, живеат како во среден век. Немањето вода со денови, видно ги вознемири...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com