Таг: нема двојазичност

Бугарскиот аналитичар Нешков смета официјализирањето на албанскиот јазик не значи двонационална...

"Усвојувањето на албанскиот јазик како официјален во Македонија не води кон двонационална и до двојазична држава, не дај Боже до некаква феедерација, напротив -...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com