Таг: нема новозарзени

Во Дебар две недели нема новозаразени од коронавирус

Според секојдневните статистички податоци за новозаразени од корона вирус во нашата држава, од 16 април во Општина Дебар нема регистрирано нови заболени...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com