Таг: нема преговарање

Претседателот Пендаровски предлага прашањето за идентитетот и македонскиот јазик како завршени...

,,Јас не познавам ниту еден кој е подготвен да тргува со најсветите работи за секој Македонец(јазикот и идентитетот), предлагам, ова прашање да...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com