Таг: неодржување дистанца

Поради неодржување физичка дистанца во студио, албанската ТВ Ора доби забрана...

По двете едноподруго изречени парични казни за телевизијата Ора њуз, Државниот здравствен инспекторат донесе решение за затворање на еден од најгледаните медиуми...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com