Таг: неплаќачи

Јанески: Место да ги дезинформираат прилепчани, ,,Канал Визија“ и уредничката да...

„Граѓаните од „Тризла“ нема да бидат исклучувани од водоводната мрежа“, децидно и категорично денеска потврди Емил Јанески, в.д. директор на ЈКП „Водовод и канализација“...

Претходното раководство на прилепски Водовод го оштетило претпријатието за 5,8 милиони...

Претходното раководство на прилепското ЈКП ,,Водовод и канализација“ го оштетило претријатието приближно за 100.000 евра, бидејќи го пропуштило законскиот рок за поднесување тужби против...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com