Таг: непочитување мерки

Манчевски:Чулев со неработењето доведува до зголемено непочитување на мерките

Доколку сакаме сите да се вратиме до ново нормално мора да се почитуваат мерките. Она што може да се забележи е зголемување...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com